Συνταγή

Σωτάρω με ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι, μπαχαρικά και λαχανικά κομμένα σε κύβους, με την εξής σειρά:
– κρόκο Κοζάνης (σαφράν), μπούκοβο
– κρεμμύδι ξερό, σκόρδο, καρότο, πολύχρωμες πιπεριές, κρεμμυδάκι φρέσκο, κολοκύθι, μελιτζάνα, μανιτάρια, φασολάκια στρογγυλά
– πάπρικα γλυκιά, αλάτι, πιπέρι
– ψιλοκομμένος μαϊντανός
Σβήνω με σπιτικό ζωμό λαχανικών, προσθέτω το ρύζι (αρμπόριο) και Λουκάνικα τόφου σε μικρούς κύβους

No bones no blood in my kitchen 
