Η ιστορία με τα θαλασσινά ξεκίνησε πριν ένα και παραπάνω χρόνο όταν θελήσαμε να γευτούμε και πάλι τις αγαπημένες θαλασσινές συνταγές χωρίς φυσικά να βλάψουμε άλλα όντα.
Στην αρχική προσπάθεια κατάφερα να δημιουργήσω το κλασσικό πιάτο “κοφτό μακαρονάκι με θαλασσινή γεύση” (αντί για χταπόδι εννοείται). Όχι πως να το παινευτώ, αλλά η συνταγή στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία θα έλεγα, καθώς οικογένεια, φίλοι και γνωστοί έσπευσαν να την δοκιμάσουν και εντυπωσιάστηκαν.
Θέλοντας να το πάω λίγο παρακάτω και πατώντας στα βήματα της προηγούμενης συνταγής, πειραματίστηκα στην επίσης κλασσική και αγαπημένη γαριδομακαρονάδα χωρίς φυσικά τις γαρίδες….η επιτυχία, σύμφωνα με τους οικογενειακούς αλλά απαιτητικούς γευσιγνώστες μου, ήταν μεγάλη